Trubaduuripalvelu

     
 

 
 
Valokuvaaja
NINA DODD
040-5445191
nina.dodd@kolumbus.fi
Tilaukset myös
Trubaduuripalvelu 040 5050 907
ari.talkamo@trubaduurit.fi
 
 
 

LEHTIKUVAAJA JUHLIISI
Kuvauspalvelut: Yritys- ja yksityisjuhlat, potretit, tuotteet, hää- ja muut tapahtumat
Erityistä: Rentoja ja iloisia kuvia lehtikuvaajan varmalla otteella.
Kuvat cd:llä asiakkaalle. Täydellinen digikalusto ja mukana kuljetettava studiokalusto taustakankaineen.  Kiinteä studio Kirkkonummen Porkkalassa, keskellä kauneinta saaristoluontoa.
 
Hinnasto ja kuvia: ks. omat sivut
Omat sivut: www.ninadodd.com
 
Curriculum Vitae

Nina Dodd on toiminut kokopäiväisenä freelance-valokuvaajana vuodesta 1995, tosin ensimmäiset valokuvat Dodd myi suomalaisiin lehtiin jo vuonna 1990.

Alunperin tyttönimellä Nina Parikka toimineen valokuvaaja Nina Doddin kuvia on julkaistu lähes kaikissa suurissa sanoma- ja aikakauslehdissä Suomessa, ja kuvia ovat levittäneet kuvatoimistot kuten Lehtikuva, Future Image Bank ja All Over Press.

Valokuvia ovat julkaisseet sanomalehdistä mm. Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat sekä aikakauslehdistä mm. Me Naiset, Suosikki, Anna, Pirkka, ET, Fakta, Talouselämä, Aromi, Avec, Sport, Suomela ja Suomen Kuvalehti.

Viihdekuvaukset ovat vaihdelleet Rolling Stonesin konsertista Britney Spearsiin ja suomalaisiin tähtiin, henkilökuvauksia Dodd on tehnyt laajasti presidentti Tarja Halosesta Kimi Räikköseen. Nina Dodd on myös kuvannut reportaaseja ja matkakertomuksia (mm. ketunmetsästystä Englannissa, naisten turvakoti Istanbulissa), juhlia ja tapahtumia (valtiopäivän avajaiset, naistenlehtien seurapiirikuvausta, Gay Pride Day -kulkueet Helsingissä ja Torontossa) ja sisustusta ja ruokakuvauksia. Urheilun puolella Dodd on kuvannut mm. lainelautailua Australiassa, lumilautailua ja vesiurheilua. Muodin puolella kuvauksia on tehty mm. kenkätrendeistä, skeittimuodista ja uimapuvuista.

Vuodesta 2000 valokuvaaja Nina Dodd on laajentanut toimintaansa myös yksityis- ja yritysasiakkaisiin. Kesälauantait ovat täynnä upeita hääkuvauksia ja yrityspuolella on kuvattu tapahtumia palvelutalon vihkiäisistä Saton toimiston avoimiin päiviin. Yrityskuvauksiin on kuulunut myös mainoskuvauksia, kuten seikkailuyritys SE-Actionille koko uuden ilmeen luominen.

Kesällä 2006 Doddille valmistuu uusi Saaristostudio Kirkkonummen Porkkalaan. Valokuvastudio sijaitsee vain 25-30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta, mutta voi ylpeillä upealla ympäristöllä. 300 metrin päässä studiolta aukeaa Suomenlahti ja Porkkalan kaunis saaristo, studion 4,6 hehtaarin pihapiirissä voi taustoina käyttää saaristoluontoa: käkkyrämäntyjä, poronjäkälän peittämiä kallioita, luonnontilaista niittyä tai vaikka peltojen keskellä kiemurtelevaa maalaishiekkatietä ja lehtimetsää. Uuden Saaristostudion valmistumiseen asti valokuvaaja Nina Dodd toimii samalla paikalla, mutta tekee studiokuvaukset väliaikaisstudiotiloissa.