Trubaduuripalvelu Esiintyjäesittely
   


 
Mikko Kartano
Trubaduuri, lauluntekijä

Mikko Kartano on persoonallinen ja sujuvasanainen viihdyttäjä, jonka ympärille on helppo rakentaa vaikka koko illan ohjelma. Hän toimii tapahtuman juontajana tai seremoniamestarina, vetää roolikomiikkaa, tuo lavalle hauskoja hahmoja sekä laulaa ja tanssittaa yleisöä kitaralla säestäen tai bändin kera.

Mikon ohjelmat:

Vuosikymmenten tähdet
Mikko säestää itseään kitaralla ja imitoi loistavasti kuuluisimpia suomalaisia artisteja. Repertuaariin kuuluu muun muassa Vesa-Matti Loirin, Kari Tapion, Sakari Kuosmasen, Irwin Goodmanin ja Pelle Miljoonan rakastetuimpia kappaleita.

Mikko & Band
Mikon bändi on koottu huippuluokan muusikoista. Yhtye sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, joihin tarvitaan vauhdikasta ja viihdyttävää musiikkia. Ohjelmisto koostuu muun muassa finnhitseistä, perinteisestä tanssimusiikista, unohtumattomista evergreeneistä ja rock ’n’ rollin klassikoista.

Heinähannu
Mikon esittämän rehevän savolaishahmon huumori puree niin kyläjuhlilla, yritystapahtumassa kuin syntymäpäivillä. Suomalaiskansallinen verbaalitykitys musiikilla höystettynä on komiikkaa parhaimmillaan! Lue lisää Heinähannun omilta sivuilta. www.heinahannu.fi

Illan isäntä tai juontaja
Mikko Kartano voi toimia myös illan isäntänä ja tapahtuman juontajana. Hän osaa pitää langat käsissään, jotta juhlaväki voi keskittyä siihen tärkeimpään eli hauskanpitoon!

Pelle Positiivi
Lasten rakastamasta Pelle Positiivista on tullut jo melkein Suomen kansallisklovni. Satojen esiintymisten ja 20-osaisen tv-sarjan ansiosta hänet tuntevat melkein kaikki. Pelle Positiivi sopii erityisesti lastenjuhliin ja erilaisiin koko perheen tapahtumiin.( Interaktiivinen musikillinen show koostuu Pellen höpötyksestä ja lauluista, mutta myös yleisö pääsee lavalle vaikkapa soittamaan ilmakitaraa

Esiintymistilaukset
täytä ohjelmakysely -lomake
tai soita 040 5050 907
Musiikkikamari Oy
Ohjelmapalvelut
www.trubaduurit.fi