Trubaduuripalvelu Esiintyjäesittely
   

Kuuntele ääninäytteitä

Accordeon (Ari)
säv. & san.  A. Talkamo

Toivomusrasia (Ari)
säv. Jim Croce, suom. A. Talkamo

Euro is here (Ari)
säv. & san. A. Talkamo (OT-57 song)

Vierelläin (Ari & Camilla Ståhle)
säv. Dan Deals, suom. A.Talkamo

Aika kulkee (Ari & Marjorie)
säv. A. Talkamo (tv-spot)


Linkkejä

Discografia

Tarjouspyyntö

 
Ari Talkamo
Trubaduuri, stand up -koomikko, säveltäjä,
sanoittaja, musiikki- ja ohjelmatuottaja

Trubaduuritaiteilija Ari Talkamo viihdyttää kauniilla äänellään sekä stand up-komiikallaan. Hänellä on vankka kokemus asiakastilaisuuksien, harjannostajaisten, henkilökuntajuhlien, merkkipäiväjuhlien, häiden ja pikkujoulujen viihdyttäjänä. Ari on esiintynyt myös tv:ssä.

Arin komiikka on hienovaraista, aiheena usein politiikka, avioliitto, juomakulttuuri, me suomalaiset, sekä elämä yleensä. Ari laulaa 6:lla eri kielellä ja repertuaariin kuuluu chansoneja, pop-hittejä, balladeja, juomalauluja, tunnettuja laulelmia ja yhteislauluja. 

Ari suunnittelee esiintymisensä aina tarkoin tilaisuuteen sopivaksi. Hän voi haluttaessa myös säveltää laulun tai tehdä merkkipäiväsankarista ammattitaidolla kronikkasanoituksen, jossa elämä käydään läpi huumorin keinoin.

Ari esiintyy suomeksi tai englanniksi,
yksin, duona hanuristin, pianistin tai kitaristin kanssa sekä eri trubaduuriryhmien kanssa tai solistina orkestereiden kanssa.

Esiintymisen lisäksi Ari säveltää, sanoittaa ja tuottaa musiikkia sekä radio- ja tv-mainontaa (ks. näytteet) sekä suunnittelee ja tuottaa kokonaisia ohjelmia ja juhlakokonaisuuksia
merkkipäivistä suurempiin yritysjuhliin. Ari on myös toimittanut 2 juomalaulukirjaa ja ollut järjestämässä kuudet suomenkieliset kansalliset snapsilaulukilpailut Helsingin Laulelman Ystävät HELY ry:n hallituksen jäsenenä. 

Lisätietoja...

Esiintymistilaukset
täytä ohjelmakysely -lomake
040 5050 907
ari.talkamo(at)trubaduurit.fi
Musiikkikamari Oy
Ohjelmapalvelut
www.trubaduurit.fi