Trubaduuripalvelu Esiintyjäesittely
   
Kuuntele ääninäytteitä Lembitin levyltä:

Arrivederci Roma
Granada
Parlami dŽAmore Mariu
Torna a Sorrento

Tornerai
Turandot Nessun dorma
Volare
 
Lembit Tolga
Trubaduuri, tenori
Lembit Tolga on klassisen laulukoulutuksen saanut tenorilaulaja ja trubaduuri. Hänen korkea ja kaunis tenoriäänensä on jo seitsemäntoista vuotta tuottanut iloa Savonlinnan Oopperajuhlien vieraille. Vuodesta 1996 hän on myös säännöllisesti laulanut Suomen Kansallisoopperassa eri produktioissa. Hänen repertuaarinsa on hyvin laaja - hän laulaa jopa kymmenellä eri kielellä ikivihreitä, operetin helmiä, venäläisiä romansseja, Georg Otsin lauluja, napolilaisia lauluja sekä ooppera-aarioitakin. (ks. ohjelmisto)

Hän on hyvin tunnettu trubaduurina esittäen ikivihreitä eri kielillä ympäri maailman säestäen itseään akustisellä kitaralla. Hänellä on myös oma yhtye minkä säestyksellä hän laulaa tanssimusiikkia. Hän on kysytty viihdyttäjä yritystilaisuuksissa, messuilla, häissä, tilausravintoloissa, syntymäpäivillä, kartanoissa ja laivaristeilyillä. Innokkaana golfaajana häntä on usein pyydetty esiintymään golfikisan päätteeksi. Hän on esiintynyt monien tunnettujen yritysten tilaisuuksissa, mm. Telia-Sonera, Nokia, Finnair, Patria, Outokumpu, Fujitsu-Siemens...

Nykyään Tallinnassa asuvalla Lembitillä on kiinnitys Eestin Kansalliseen Mieskuoroon. Lokakuussa 2006 Lembit'illä oli kunnia esiintyä Tallinnassa Englannin Kuningattarelle Elisabeth II-lle sekä Prinssi Philip'ille heidän vieraillessaan Eestissä.
Esiintymistilaukset
täytä ohjelmakysely -lomake
tai soita 040 5050 907
Musiikkikamari Oy
Ohjelmapalvelut
www.trubaduurit.fi